DSC08130

Damenes aften 2022

Fredag 2. desember hadde vi et spennende oppdrag for vår kunde Tungen bil. De skulle arrangere damenes aften for første gang der de hadde invitert mange gjester, de hadde sørget for at det skulle bli god underholdning og en god kveld for gjestene.

De to guttene som var leid inn for å stå for underholdningen var Aleksander og Tommy fra podkasten Stabil ustabil, de gjorde en fantastisk jobb og gjorde kvelden til en suksess når det kom til underholdning.

I tillegg til at det skulle bli en morsom kveld ønsket også Tungen å avduke nye Byd Han for de besøkende, bilen sto klar under duk allerede lenge før de første gjestene kom, det ble et av kveldens høydepunkt og det virket som at gjestene likte det de så av bilen.

Marius, selger på Tungen bil hadde også sørget for litt relevant innhold til gjestegruppen, nemlig et innslag av sminke og et innslag av fiksing av hår. Her var det Lillehammer hud & velvære som stod for sminke og Studio M som sto for hår. Lillehammer hud & velvære har også fått levert bil fra Tungen, nemlig en Byd Tang.

Vår jobb denne kvelden var å dokumentere fra start til slutt, både med video og bilder. Tungen ønsket å ha en video de kunne publisere både som en recap, men også som en video de kan bruke før neste års event for å vise hva denne kvelden innebærer.

Vi takker for oppdraget!

Under kan dere se videoen fra kvelden og et utvalg av bilder:

Del denne nyheten

This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website.