DSC01206

Frich’s x FERST

Frich’s hotell og spiserier er en stor aktør i Innlandet og helt opp til Trøndelag.

Frich’s har stort fokus på lokale og bærekraftige råvarer på sine serveringsteder, og de kan tilby mange forskjellige overnattingsteder. Her kan det nevnes bl.a. Wood Hotel på Brumunddal og det historiske Dale-Gudbrands Gard Hotell på Hundorp.

Vi i FERST Media ble kontaktet da de ønsket en totalleverandør på markedsføring som tenker annerledes og som kan skille de ut fra konkurrentene. Som en totalleverandør jobber vi med alle deler av kundereisen, fra web til innholdsproduksjon og annonsering.

Frich’s har blitt en stor merkevare og blitt godt kjent rundt i landet, men de ønsket å komme seg enda litt videre og bli en enda sterkere merkevare. Vi utviklet et hovedkonsept for hele merkevaren og et mindre konsept som skulle treffe de yngre ved å annonsere på de litt yngre plattformene Snapchat og TikTok. Flere og flere yngre tenker mer over hva de spiser på veien, derfor ønsker Frich’s å bli et alternativ for de yngre ved å kunne tilby mye av den samme maten som konkurrentene, med bærekraftige og lokale råvarer. Med en bred målgruppe slik som Frich’s, må innholdet skreddersys og målgruppen deles opp for å at annonseringen skal få best mulig virkning.

I løpet av en periode nå har vi fått gleden av å både bli kjent med de forskjellige Frich’s stedene, og de fantastiske folkene som jobber der. Vi har tatt bilder og filmet de typiske rettene på hvert sted og fått en god del materiale på de ansatte, for å ha en gjenkjennelsesfaktor lokalt.

I tillegg til at de har mye fokus på mat har de også en del spennende steder man kan overnatte. Da er det jo lett å trekke frem Dale-Gudbrands Gard med utrolig mye historie i veggene, der det virkelig er en opplevelse i seg selv å bo. Wood hotell i Brumunddal har også en fin ramme rundt seg med å være verdens høyeste trehus, der du kan nyte god mat og fantastisk utsikt over Mjøsa. Som det nyeste tilskuddet til Frich’s er Ilsetra på Hafjell også en fantastisk destinasjon med nærhet til Hafjell og Hunderfossen for å nevne noe.  

For at vi skal kunne klare å tenke annerledes og få Frich’s over på et nytt spor som gjør at de skiller seg ut må vi lage en god strategi for hvordan vi skal jobbe videre og holde en rød tråd gjennom hele merkevaren. Sånn kan vi sette rammer for oss selv, hvor vi har en klar retning, men med muligheter for å prøve nye ting underveis. Frich’s har også mange ulike avdelinger, da er det viktig med en god struktur på postingsplaner og annonseplaner, sånn at alle avdelinger får god synlighet og viktige eventer blir frontet, her har vi hatt et tett og godt samarbeid med Frich’s der vi har kommet opp med konsepter og strategier som skal følges, både med annonsering, organiske poster og på web.

Vi ser frem imot å kunne utgjøre en forskjell for Frich’s også i 2023, med å skille de ut fra konkurrentene og tenke annerledes.

Del denne nyheten

This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website.