DSC03896-1

Kiwi Cup 2022

Kiwi Cup er uoffisielt NM for alle ansatte i barnehager og barneskoler. Fotballturneringen ble avholdt på Jorekstad Arena 11.juni og ble en stor suksess.

Arrangørene kom til oss og ønsket en samarbeidspartner på innhold. Vi tenkte at dette kunne bli et godt samarbeid og ville gjerne være med å dokumentere dagen. Det første vi satte i gang med var å lage kampanjevideoer til sosiale medier for å øke interessen rundt arrangementet og få enda flere påmeldte lag før turneringen. 

På turneringsdagen pakket vi med oss utstyret vi trengte og satte kursen mot Jorekstad Arena for å rigge utstyret i god tid før spillerne ankom.

Fra de første deltakerne dukket opp var hovedoppgaven å fange øyeblikk og sette stemninga på arenaen. Etter hvert som deltakerne strømmet til og det ble mer aktivitet på arenaen tok vi opp dronen og tok noen gode oversiktsklipp over hele arenaen med masse folk som varmet opp og gjorde seg klare for kamper.

Fotografen gikk rundt og skaffet gode bilder av deltakerne som varmet opp, lekte rundt med ball og fanget øyeblikk når kampene etter hvert startet. God stemning og mange gode dueller gjorde at det ble god dynamikk i hvert bilde. 

Etter det hadde gått litt tid og lagene hadde fått spilt noen av kampene i grunnspillet, var det tid for lagbilder. Lagbildene var frivillige og kunne kjøpes i etterkant om de ønsket det. Tilbudet ble godt mottatt og de fleste lagene ønsket å ta lagbilde. Det ble også lagt frem rekvisitter som kunne være med å løfte stemninga på bildene. 

Samtidig som fotografen tok lagbilder og in action bilder, gikk videografen rundt og filmet mål, taklinger, redninger og heiarop. Alle deltakerne var i godt humør og gjorde jobben vår med å fange den gode stemningen lett. 

Når de fleste kampene var spilt tok vi turen tilbake til kontoret for å redigere noen av bildene vi hadde tatt, sånn at de kunne vises på banketten. Der koblet vi oss på prosjektoren for å vise bildene på lerretet. På banketten hadde arrangørene booket en foredragsholder fra Fuelbox Norge som holdt et fint foredrag for deltakerne før buffeten stod for tur.

Premieutdelingen fant også sted på banketten der vinnerlaget fikk sin fortjente pokal og kunne fortsette kvelden som uoffisielle norgesmestere for ansatte i barnehager og barneskoler.

Vi takker Lillehammer Fotballklubb og Fåberg fotballklubb for samarbeidet rundt Kiwi Cup. 

Del denne nyheten

This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website.