Screenshot_9

Norsk hundeterapi AS – Ny nettside

Norsk hundeterapi kom til oss vinteren 2021 med en utdatert nettside. 

De ønsket å friske opp sine sider, de skulle være lekne, fargerike og ryddige, men med et godt brukersnitt.

Vi satte i gang med å utarbeide et moodboard på nettsiden, sånn at vi kunne designe noe som stod i stil med hva Norsk Hundeterapi AS ønsket. Etter litt forskjellig utprøving av farger, ideer og design på selve siden, endte vi opp med sånn siden ser ut nå.

I tillegg til at de ønsket en fresh hjemmeside ønsket de også integrering av en nettbutikk som skulle være enkel og praktisk å bruke. Siden de også har booking av time ønsket de en integrasjon sånn at folk kunne booke timer rett inn fra nettsiden og at dette gikk sømløst.

Når vi fant designet på siden og fikk satt opp alt backend kunne vi begynne å sette inn alt av innhold som skulle være på siden. Der fikk vi god hjelp av Marianne hos Norsk Hundeterapi AS som skaffet oss informasjonen vi trengte på de forskjellige behandlingene og produktene de tilbyr.
De trengte også nye bilder til nettsiden. Derfor tok de turen til vårt studio med to hunder så vi kunne ta noen passende bilder både til forsidebilder og bilder til de forskjellige behandlingene.

Med mye endringer, artikler og produkter i nettbutikken ønsket kunden å ha mulighet til å gjøre disse selv, siden ble da bygd i wordpress og elementor, slik at kunden selv kan gjøre enkle endringer og styre nettbutikken.

Klikk deg inn på siden og se hvordan sluttproduktet ble!

www.norskhundeterapi.no

Del denne nyheten

This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website.