Screenshot_14

Nytt år, nye muligheter?

Vi har nå lagt 2021 bak oss, et år som for noen har vært turbulent og for andre har det vært en mulighet for vekst.

2021 har på samme måte som 2020 holdt bedrifter igjen, det har vært mye usikkerhet og spørsmål rundt økonomi, mange har gått konkurs og andre sliter enda etter noen harde år.

Spesielt noen bransjer lider, noen av dem er de som lever av å underholde eller levere fantastiske måltider til alle oss andre. Bedrifter som må holde stengt eller som blir begrenset er de som sliter aller mest, da det ikke lenger er deres valg om hvorvidt de tjener penger eller ikke.

Selv har vi som en lokal bedrift fått godt fotfeste, samtidig som vi jobber med flere bedrifter nasjonalt. Hovedgrunnen til at bedrifter ønsker å jobbe med oss er at vi tilbyr en totalpakke for bedriftene, hvor de ikke må ha èn leverandør for nettsiden, èn til markedsføring og èn fotograf, men de får èn kontaktperson som sørger for at de får alt de trenger. I tillegg til å levere en totalpakke er vårt team på innholdsproduksjon alltid oppdatert og leverer levende bilder fra øverste hylle til bedrifter og privatpersoner, dette gjør at våre kunder får en digital profil som speiler deres bedrift på best mulig måte.

Våre tanker om 2022 er at det blir mye det samme som i 2021, men hvor vi kanskje etterhvert får et åpent land igjen med full fart fremover. Bedrifter kommer til å måtte tilpasse seg i tiden fremover og ikke minst tenke kreativt og kortsiktig rundt sine problemer og løsningene.

Men det har også vært spennende å følge markedet og kundene vi jobbet med gjennom 2021, kunder som er “på ballen”, som ønsker å skape sin egen og andre sin arbeidsplass! Bedrifter som tørr å ta sjansen på god markedsføring, en solid strategi og målrettet arbeid er de som tar markedsandeler og styrker sin posisjon i markedet under slike situasjoner. En bedrift vi har jobbet med har under covid økt omsetningen sin med 350% på 6 mnd, andre har doblet omsetningen i nettbutikken i løpet av en mnd og ikke minst har flere bedrifter fått sin nye digitale profil, som sørger for profesjonalitet på alt fra sosiale medier til nettsider.

Vi tror at det er store muligheter for bedrifter i 2022. De som tørr å satse nå vil ha et solid forsprang på sine konkurrenter den dagen vi går tilbake til normalen. Vi har selv på plass en god vekststrategi, og går inn i 2022 med stor optimisme!

Vi i FERST Media ønsker alle en god start på det nye året, og er det noe vi kan hjelpe din bedrift med så er det bare å ta kontakt, så finner vi veien videre – sammen!

Del denne nyheten

This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website.