DSC09714

Reklamevideo FYND

Når NM i Crossfit skulle arrangeres i år ønsket FYND å være forberedt med en god reklamevideo som skulle rulle og gå inn før NM, men også under arrangementet. FYND er en av sponsorene av arrangementet, så de var på plass med egen stand.

De tok kontakt med oss og sa hva de ønsket av innhold og hvordan de ville at klær og idretten skulle fremstilles i videoen.

Vi har laget litt innhold til de fra før av og da har vi brukt FYND sin ambassadør Solveig Hagelien som bor på Lillehammer og trener på Crossfit Lillehammer. Hun skulle selv være med på NM og takket ja til å være med å bidra til at FYND kunne få en god reklamevideo som kunne gå på forskjellige skjermer på eventet.

Når vi skulle produserer innholdet fikk vi være i Crossfit Lillehammer sine lokaler, og gjorde dette på kvelden så vi kunne filme og bruke alt av utstyret vi trengte uten å være i veien for andre. Vi så for oss en video som skulle ha en del fartsfylte bevegelser i form av forskjellige løft og øvelser som er typisk crossfit.

Videoen fikk mye oppmerksomhet og mye gode tilbakemeldinger under eventet og FYND var selv meget fornøyde med resultatet!

Under kan du se videoen:

Del denne nyheten

This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website.