Hyttetomter i Hafjell

HØGHAUGEN ØVRE

Klikk deg inn på ønsket tomt for å lese mer

Last ned informasjon om hyttefeltet

-Prisliste

-Reguleringsplan

-Plankart

Hafjell

Kun 15 minutter kjøring nord for Lillehammer finner du Hafjell alpinsenter som er Norges største og mest allsidige skianlegg. Her kan du og familien boltre seg i bakker i alle slags størrelser.

Rundt alpinsenteret og hyttefeltene finner du nypreparerte langrennsløyper der du kan ta en rolig tur opp på Øyerfjellet. Her finner du et stort løypenett som går til Ringebu i nord og til Nordseter og Sjusjøen i sør. Dette løypenettet er på hele 220 km og prepareres med to maskiner så fort det blir snø. Terrenget er typisk fjell og vidde med slake formasjoner.

Sommeren byr på fine sykkelløyper og turløyper. Du kan for eksempel ta gondolen opp på Mosetertoppen der du kan vandre eller sykle innover et rolig terreng, eller du kan prøve deg på utforsykling.

På Mosetertoppen finner du også Skavlen restaurant der du kan nyte et godt måltid med en fantastisk utsikt.

Last ned prisliste, reguleringsplan og plankart

Hvorfor burde du kjøpe hyttetomt i Høghaugen Øvre?

I Høghaugen Øvre får du hyttetomter med fantastisk utsikt og svært god solgang. Kjøper du hyttetomt her får du nærhet til rolige naturområder samtidig som du har kort vei til alpinbakker og langrennsløyper.

Du får med andre ord alt det spennende Hafjell har å by på av aktiviteter i en rolig og familievennlig del av Hafjell.

Hafjell

10 Gode grunner

Familievennelig

Høghaugen Øvre hyttefelt passer perfekt til de som elsker å samle familien rundt seg. Her er det aktiviteter for alle.

Rolig og skjermet

Høghaugen Øvre ligger skjermet til i Hafjell Sør. Du kan ha en aktiv og actionfylt dag i alpinbakkene om vinteren eller sykle den spennende i Bike Parken om sommeren og komme hjem til hytta i rolige og stille omgivelser der du kan nyte kveldene.

Flotte solforhold og utsikt

Hyttefeltet har svært god solgang og flott utsikt med sør, vest og nordover mot Jotunheimen og Rondane. Her får du strålende sol omtrent hele dagen og på kvelden kan du nyte en fantastisk solnedgang etter en lang dag ute.

Nærhet til alpinbakken

Høghaugen Øvre er ikke langt fra et av Norges største alpinsenter som gir deg kort vei til mange nedfarter.

Nærhet til naturen

Høghaugen Øvre har store interne friarealer og de aller fleste tomtene grenser direkte til disse. Terrenget har mange fine furutrær og utbyggingen skal skje på en slik måte at terreng, natur og vegetasjon berøres minst mulig.

Rindalshytter

Rindalshytter har bygget den norske hyttedrømmen siden 1964. Kjøper du hyttetomt i Høghaugen Øvre kan du velge mellom lekre hytter i forskjellige størrelser og stil.

Se hyttene til Rindalshytter

Rakkelhanen

Rakkelhanen er en restaurant og kafè kun 500 meter fra hyttefeltet. Her får du servert meget god mat i en hyggelig og rolig atmosfære. Rakkelhanen har både sitteplasser inne og ute.

Langrennsløyper

Det vil gå skilypetrasé rundt hyttefeltet som gjør at du lett kan ta på deg langrennsskiene utenfor hyttedøra og gå rett ut i skiløypene.

Øyerfjellet

Øyerfjellet er et utrolig flott fjellområde med mange muligheter. Du kan gå lange fjellturer, sykle eller prøve fiskelykken i en av flere fiskevatn eller elver.

Lillehammer og Øyer

Lillehammer ligger kun 15 minutters kjøring fra Høghaugen Øvre. Der finner du en trivelig handlegate og andre attraksjoner og aktiviteter. Øyer sentrum er kun en kort kjøretur unna.

This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website.