kvist

Rindalshytter x FERST

Rindalshytter lokalisert i Rindal, halvannen time utenfor Trondheim var på søken etter en ny totalleverandør for å bistå dem med markedsføring, innholdsproduksjon og webutvikling. Rindalshytter er en nasjonal merkevare hvor de tilbyr hytter i form av byggesett men også norsk håndlaft.

Vi elsker når vi kan være med å påvirke kundereisen fra A-Å, og dermed gjøre det lille ekstra for den store forskjellen. Noe av det som var viktig for Rindalshytter ved valg av byrå var et tett samarbeid men samtidig et byrå som selv tok initiativ for å utvikle merkevaren og som tørr i et konkurransepreget marked.

Sammen med Rindalshytter har vi utarbeidet en markedsplan og en strategi for det videre arbeidet, denne inneholder også spesifikke konsepter for kampanjer i årene fremover.

I tiden fremover vil du se Rindalshytter få en økt tilstedeværelse på alle digitale flater, med nye nettsider, mye nytt innhold og aktive profiler i sosiale medier.

En stor del av arbeidet med å nå ut til kunder med riktig budskap er innholdsproduksjonen. Vi har utviklet ulike konsepter med variasjon i årstider, målgrupper og interesser for å fremstille Rindalshytter best mulig i digitale flater.

Vi skal også bistå med hjelp når det kommer til CRM systemet de allerede har integrert. Der skal vi sette opp et nytt rammeverk og optimalisere de ulike automatiseringene. Dette vil gjøre arbeidshverdagen lettere og mer effektiv for de ansatte, men også økt salgsprosent.

Vi gleder oss til et godt og tett samarbeid videre og takker for at vi kan få være med å gjøre en forskjell.

Del denne nyheten

This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website.