DSC02136

Tiden for julegaver

Det kan være vanskelig å finne ut hva du skal kjøpe til jul, når familie, venner og kollegaer skal gjøres stas på. Velg en annerledes gave i år, noe som binder familie og venner sammen og noe som har en høy verdi i mange år fremover!

Familiefotografering

Lite er som fysiske bilder for å forevige minner med familien, bilder du kan se tilbake på og minnes. Hos oss kan dere enten komme inn i studio eller vi kan kommer dit dere ønsker å ta bilder på ønskelig lokasjon. Familiebilder kan være oppstilt eller lekent, og alt der i mellom, det viktigste for oss er å fremstille dere som den familien dere er!
Pris studio: 3499,-
Pris lokasjon: 4499,-

Julekort

Julekort er noe av det hyggeligste du kan gi fra deg i julen. Hos oss kan du få et skreddersydd julekort inkludert fotografering i studio. Ved bestilling får du 10 kort med konvolutt, om du ønsker flere kort koster dette 149,- pr 10 kort.
Pris: 2990,-

Fotokalender

Vi vet det er mange som samler på fotokalendere av sine barn eller kjæledyr. Inkludert i en fotokalender er en 45-minutters shoot i studio, 12 bilder til kalender og du får tilsendt bildene i høy oppløsning. Vi kan også ta bildene utendørs på ønsket lokasjon for et tillegg på 990,-
Pris: 3990,- inkl kalender, ønsker du flere eksemplarer koster dette 199,- kr pr kalender.

Gavekort fotografering

Ønsker du å glede de du er mest glad i med et gavekort på fotografering? Det er valgfritt hvilke tjenester du tar med i gavekortet, men de to mest populære er studiofotografering og fotografering ute på lokasjon. Dette kan f eks benyttes på familiefotografering, babyfotografering eller kjæledyrfotografering. Alle som kjøper gavekort på fotografering før jul får med et gratis print med ønsket bilde fra fotoshooten.
Pris fra: 3490,-

Veggbilder

Om du ønsker å få et bilde vi har tatt opp på veggen så leverer vi alt av vegghengte bilder, fra alu plate til print. Ta kontakt for pris.

Del denne nyheten

This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website.