tJENESTER

Innholdsproduksjon

Videoproduksjon

God markedsføring trenger godt innhold, 90% sier at video hjelper dem i kjøpsavgjørelsen, og 64% sier at det er mer sannsynlig at de kjøper etter å ha sett en video.

Fotografering

Et godt bilde kan fremstille et produkt eller en tjeneste på en helt spesiell måte. Det handler ofte om å fange en stemning eller følelse.

Vi har fotografer til alle typer oppdrag, både privat og kommersielt.

Studio

I vårt studio på Lillehammer har vi mulighet til å tilpasse lys, bakgrunn og andre elementer for å skape de bildene eller videoene du ønsker.

Dette kan for eksempel være ansattbilder eller en enkel greenscreen video til din bedrift.

Markedsføring

Markedsføring Lillehammer

Webutvikling

Vi har hjulpet mange av våre kunder med nye responsive nettsider, utviklet etter deres behov og ønsker.

Trenger din bedrift en oppfriskning digitalt?

Markedsføring Lillehammer

SEO + Google

Synlighet er det aller viktigste når det kommer til markedsføring!

Vi får deg synlig og sørger for at din nettside er optimalisert for SEO.

Markedsføring Lillehammer

Digital Strategi

For å nå de målene du har som bedrift må vi stake ut veien som får deg dit. Dette omhandler målgrupper, plattformer og annonsestrategi blant annet!

Markedsføring Lillehammer

Email Markedsføring

Ved markedsføring via Email kreves det et publikum og en mail liste, dette genereres ofte gjennom andre markedsføringsstrategier og kan være veldig effektivt.

Markedsføring Lillehammer

Digital Markedsføring

Digital markedsføring er all markedsføring som foregår på elektroniske enheter. Markedsføringen kan foregå ved å bruke søkemotorer, sosiale medier, e-post og native ads, eller gjennom andre digitale kampanjer på nett. 
En digital markedsfører finner data i sanntid, noe som gjør det mulig å optimalisere kontinuerlig og se effekten umiddelbart. 

Markedsføring Lillehammer

Rådgivning

Vi tilbyr alle våre kunder rådgivning og veiledning i deres digitale markedsføring. Det er mange spørsmål rundt strategier, budsjett og innhold, som alle er viktige for at du skal kunne bygge din merkevare.

Ofte stilte spørsmål

Tilbyr dere en prøveperiode?

Noen av våre tjenester tilbyr en prøveperiode hvor du kun betaler for f eks klikk. Andre abonnements tjenester tilbyr vi en 3 mnd prøveperiode uten binding.

Er alt inkludert i prisen?

Med mindre annet er oppgitt tilkommer det ingen ekstra kostnader til avtaleprisen. Dette gjelder alle våre tjenester. Normalt er ikke ad spend inkludert i avtalene, da dette er noe du som kunde kanskje ønsker å variere.

Kan jeg oppgradere?

Alle våre pakker kan oppgraderes med 1 mnd forvarsel, til en mer omfattende avtale eller om dere ønsker et spesifikt tillegg som ansattbilder eller produktfoto.

Hvem tar dere bilder for?

Vi tar bilder for alle som ønsker et profesjonelt resultat, dette kan være enkeltpersoner, familier, hunder, produktfoto, ansattbilder osv. Vi har et tilbud tilpasset alle.

Hvor mange bilder får jeg på en shoot?

Normalt leverer vi mellom 10 og 20 bilder på en studioshoot på 45 min. Om du ønsker flere bilder er det også mulig.

Hva koster en video?

Prisen på en video varierer veldig, den blir påvirket av antall timer, ønsket utstyr, lokasjon og etterarbeid. F eks kan en 30 min video med mye dialog og lite etterarbeid koste like mye som en 45 sekunders produktvideo med mye etterarbeid. Noen oppdrag krever utstyr til millioner av kroner, mens andre er mer “run & gun” oppdrag hvor det holder med et kamera, mikrofon og litt lys. Ta kontakt om du har spørsmål.

Tilbyr dere en totalpakke?

Vi kan skreddersy en totalpakke tilpasset dine behov, med alt fra digital markedsføring, innholdsproduksjon og webutvikling. Vi har også samarbeidspartnere på 3D visualisering, FPV drone, reklameartikler og annet.

This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website.