Screenshot_1

Tungen bil – Historiefilm

Tungen bil luftet idéen for oss at de ønsket å lage en video som forteller og viser Tungen bil sin levetid i sin helhet. Utgangspunktet skulle være fra start i 1945 til i dag, med høydepunkter fra de mest bemerkelsesverdige hendelsene som har vært hos bilforhandleren.

Når vi satt og drøftet ideer ble vi enige om at det var viktig at vi fikk med hele historien, fra starten på Kvam til dagens moderne avdelinger.

Vi reiste opp til Kvam for å se hvordan vi kunne fremstille forhandleren hvor alt startet på best mulig måte, både inne i nybilavdelingen, bruktbilavdelingen og på verkstedet. Vi filmet litt fra hver avdeling og fikk godt og innholdsrikt materiale å jobbe med videre, og det samme gjorde vi på Lillehammer.

Vi skaffet oss gode bilder fra de forskjellige avdelingene for å vise bredden de har i utvalg av biler, men også litt hvordan de jobber. Vi hadde godt fokus på de ansatte, her ønsket vi å få frem ansiktene til de man møter inne i butikkene og på verksted.

Tungen bil satt på mye godt materiale fra gamledager som vi fikk tilgang til. Her kunne vi se hvor det hele begynte, hendelser underveis og nøkkelpersoner under denne reisen.

Ta en kikk på den spennende historien til Tungen Bil!

Del denne nyheten

This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website.