Andreas-Martinsen

Tungen Bil – Lillehammer ishockeyklubb

Tungen Bil på Lillehammer er stolt sponsor av Lillehammer ishockeyklubb, og støtter spillerne Andreas Martinsen og Alexander Reichenberg. Når Lillehammer nå startet sluttspillserien mot Stjernen ønsket Tungen Bil økt synlighet på den store kuben i ishallen, samt ulike tv skjermer rundt om i hallen. 

De kontaktet oss for å lage en reklamefilm som skulle vises under Lillehammer sine kommende kamper. Tungen Bil hadde allerede mange gode idèer om hvordan de ønsket at videoen skulle se ut, og med budskapet “Vi gjør det vi er best på”, så startet planleggingen sammen med oss. 

Vi ønsket å involvere Andreas og Alexander i filminnspillingen og de stilte sporty opp til filmdag i Tungen Bil sine lokaler på Lillehammer. 

Andreas Martinsen er en av Norges beste ishockeyspillere, med historie i  Sveits, Tyskland, USA og Canada. Han kom sesongen 20-21 tilbake til Lillehammer ishockeyklubb, som en stor forsterkning til laget. 

Alexander Reichenberg er en Norsk landslagsspiller med karriere både i Norge og utlandet. Han har spilt for klubber som Färjestad, Graz99ers og HC Sparta Praha, og er en av fjordkraftligaens profiler med god teknikk og god spilleforståelse. 

Filmen fikk god oppmerksomhet under sine første visninger i ishallen, og ble en snakkis blant publikum og andre sponsorer i periodepausen. 

Slik fikk Tungen Bil økt publisitet og de har nå en film de kan bruke i Eidsiva Arena i lang tid fremover. 

Under kan du se den ferdige filmen.

Del denne nyheten

This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website.