Ferst media prosjekter

Uldvaren | Avløserlaget | G35

2 Oktober skulle Uldvaren arrangere en live podcast sammen med “Avløserlaget” og bandet “G35” i sine lokaler i gågaten på Lillehammer. De ønsket å lage en aftermovie som fanget stemningen igjennom kvelden, og de ønsket også bilder av deltagere og publikum.

Avløserlaget er en podcast med tilholdssted i Gausdal, med tre fine herrer, Lars Taralhagen, Jan Erik Paulsrud og Erik Hjelmstad. De snakker løst og fast om livet i Gausdal, med mye humor og situasjoner folk kjenner seg igjen i. Du kan høre deres podcast på https://spoti.fi/3boqLJM.

G35 som ble etablert i 1987, er oppkalt etter gudbrandsdalsosten G35. Gruppa har, med med noen utskiftninger blant besetningen, spilt til dans og underholdning i snart 30 år.

Vi sendte en videograf og en fotograf i god tid før arrangementet slik at vi sammen med “This is entertainment” kunne planlegge kvelden, der de stod for lyd og lys under arrangementet. Vår oppgave ble å fange stemningen og øyeblikkene under kvelden, men samtidig være så usynlig som mulig for de gjestene som var på arrangementet.

Ta en kikk på videoen vi laget til Uldvaren.

 

Del denne nyheten

This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website.