Design uten navn (1)

Vi vokser

Ferst media slår seg sammen med Frempaa – og blir dermed et større markedsføringsbyrå med hovedbase i Lillehammer.

Både vi og Frempaa ble startet i 2020, hvor vi har hatt mye fokus rundt konseptutvikling og strategi, sammen med spesialisering innen innholdsproduksjon, så har Frempaa jobbet mye med markedsføringsteknologi og prosjektledelse. Sammen utfyller vi hverandre godt, noe som gjør at vi skal bli en av de mest attraktive totalleverandørene i Innlandet.

Vi tilbragte mye tid sammen for å bli bedre kjent før vi tok avgjørelsen om å slå oss sammen, sier Mads E. Larsen, styreleder i Frempaa AS. Den overordnede ambisjonen for begge selskapene har hele tiden vært å bygge en utfordrerposisjon innenfor vår bransje i Innlandet. Denne felles ambisjonen gjorde i grunn saken enkel. En sammenslåing innebærer en rekke fordeler for begge selskapene, og viktigst av alt: Våre kunder skal nyte godt av dette.

Det nye selskapet vil bære navnet Ferst, og skal kunne tilby kundene markedsføring fra A til Å, med både markedsstrategi- og planlegging, innholdsproduksjon, annonsekjøp og kundeforvaltning (CRM) i sin tjenesteportefølje.

Med sammenslåingen blir teamet styrket:

Det nye selskapet blir bestående av blant annet gudbrandsdøler, en østerdøl, og ei med PhD i markedsføring, for å nevne noe av teamets sammensetning, sier Niclas Møllefors, daglig leder i Ferst, med et glimt i øyet.
For oss handler dette om å styrke tilbudet i regionen, og å kunne tilby kundene våre en helhetlig pakke med alt de skulle trenge; markedsplanlegging, konseptualisering, annonsekjøp, websider og nettbutikk, innholdsproduksjon og designarbeid, for å nevne noe. Vi har i tillegg til et svært kompetent team også et solid nettverk som bidrar til at vi leverer raskt, effektivt og med høy kvalitet til våre kunder, avslutter Møllefors.

Under prosessen har vi også jobbet med vår egen visuelle identitet, utviklet nye logoer, fonter og rammeverk. Vi kommer i tiden fremover til å fornye nettsider, sosiale kanaler og befeste vår nye tone of voice.

Alle våre og Frempaa sine kunder opplever nå en sømløs overgang med sine faste kontaktpersoner hvor de overføres til Ferst.

Vi gleder oss til å jobbe videre med et bredere team, gode samarbeidspartnere og spennende kunder. Vi står nå sterkere enn noen gang!

Del denne nyheten

This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website.